Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2018

Nomineren kan tot 15 augustus!

Ook dit jaar reikt Stigas de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs uit aan drie ondernemers die werk maken van duurzame inzetbaarheid in hun bedrijf. We zoeken bedrijven met concrete activiteiten, die de inzetbaarheid van hun medewerkers vergroten. Belangrijke criteria daarbij zijn: visie, betrokkenheid van medewerkers en lef.

Het is de ambitie van Stigas om zoveel mogelijk bedrijven te inspireren om aan de slag te gaan met vitaliteit en inzetbaarheid. Via de Gezond en Vitaal Werken Prijs delen we de opbrengsten van deze initiatieven met een groot publiek.

Bent of kent u een bedrijf dat hiervoor in aanmerking komt? Nomineer dan door een mail met uw motivatie te sturen naar info@stigas.nl. Dit kan tot 15 augustus.

Genomineerden 2017

Dit waren de genomineerden van 2017.

De eerste prijs ging naar Vossebeld – cultuur- en civiele techniek, de tweede prijs naar Nolina Kwekerijen en de derde naar Aldo – Natuurlijk TomaatNolina Kwekerijen won ook de publieksprijs.


Genomineerden 2016

Dit waren de genomineerden van 2016.

De eerste prijs ging naar AH Vrij - groen, grond en infra, de tweede prijs naar Van der Tol en de derde naar Ter Laak Orchids. Van der Tol won ook de publieksprijs.


Genomineerden 2015

Genomineerden 2015

Dit waren de genomineerden van 2015.
De eerste prijs ging naar Binder Groenprojecten, de tweede naar Landschapsbeheer Groningen en de derde naar Van Lenthe, groen, grond en infra. Floricultura won de publieksprijs.


Genomineerden 2014

Dit waren de genomineerden van 2014.

De eerste prijs ging naar Potplantenkwekerij Sjaloom, de tweede naar Van Stipdonk Landschapsinrichting en de derde naar Gielen Tomatenkwekerij